Contact

Heb je een vraag of wil je iets met mij delen? Mail, app of bericht me. Vind je het fijn om te bellen? Stuur me een appje of mail om een belafspraak in te plannen. Dan zit ik 100% klaar en weet ik zeker dat ik niet net scheidsrechter in een kinderdriftbui ben of tussen de berg was zit ;).

Bedrijfsgegevens

Heidi van Herk (Oprichtster In Je Kracht Als Mam)

Schonauwen 16, 3401 HH, IJsselstein

KvK 87743647

www.injekrachtalsmam.nl

Veelgestelde vragen

Het is niet mijn eerste kindje is dit programma voor mij?

Ja absoluut! Het is voor alle mama’s die (net weer) mama zijn geworden. Voor alle nieuwe moeders.

Mijn kind is ouder dan anderhalf jaar. Kan ik dan ook meedoen?

Ja, ook dan ben je van harte welkom. Ik geef voor de herkenbaarheid vaak voorbeelden van het eerste jaar moederschap, maar je kunt ook meedoen als je kleintje wat ouder is. Ook dan zul je veel herkennen en gaat het programma je helpen om meer in contact te komen met jezelf. Met de yoga richt ik me overigens op het lichaam dat nog herstellende is, dus de oefeningen kunnen de eerste weken wat laagdrempelig (maar niet minder waardevol!) zijn als jouw kindje al wat ouder is en je lichamelijk dus meer aan kunt.

Wanneer kan ik in het programma instappen?

Je kunt op elk moment in het programma instappen. Je volgt het programma op jouw tempo en hebt vanaf het moment dat je start 6 maanden toegang tot alle modules.

Kan ik alle opdrachten vanuit huis doen?

Ja, op één enkele opdracht na kun je alle opdrachten thuis uitvoeren. Je hoeft er dus niet de deur voor uit.

Ik heb geen ervaring met yoga. Is dat een probleem?

Nee hoor, dat is geen enkel probleem. De yoga-oefeningen zijn zo gemaakt dat ze zowel geschikt zijn als je net begint met yoga als wanneer je al wat yoga-ervaring hebt.

Wanneer is dit programma minder geschikt?

Ervaar je zware depressieve klachten? Schakel dan hulp in van een psychotherapeut. Heb je last van heftige bekkenklachten of verzakkingen? Dan is het belangrijk om naar een bekkenfysiotherapeut te gaan.

Op welke apparaten kan ik het online programma volgen?

Je kunt het programma op elk apparaat volgen: op je computer of tablet via de browser of op je telefoon via een app.

Is het belangrijk dat ik echt iedere dag een les volg?

Op die manier haal je wel het meest uit het programma. Juist het commitment om iedere dag met jezelf aan de slag te gaan maakt dat je resultaat gaat merken. Het is ook veel makkelijker om iets standaard te doen dan om iedere dag weer te bepalen of je vandaag wel of niet aan de slag gaat. Uiteraard kun je de dagen op jouw tempo volgen. Dus als het een dag niet uitkomt, dan pak je het gewoon de dag erna weer op.

Maakt het uit of ik de opdrachten ‘s ochtends, ‘s middags of ’s avonds doe?

Nee, je kunt zelf een moment kiezen. Ik weet als geen ander dat het soms lastig plannen is met een kleintje. Wel kun je kijken of je een vast moment kunt prikken, zodat je er niet iedere dag over hoeft na te denken. Denk aan het moment waarop je kleintje slaapt. Lukt het dan niet, dan kun je de oefening in de avond doen. Mijn advies is wel om de opdrachten, als het lukt, in de ochtend of middag te doen. Je kunt dan die dag al merken wat het met je doet.

Kan ik een module ook volgen zonder de video te kijken?

Ja, ik heb eraan gedacht dat soms de kleine in je arme slaapt of dat om een andere reden een video kijken even lastig is. Bij elke les krijg je via een video uitleg waar het die dag over gaat, maar daaronder vind je dezelfde uitleg ook in tekst terug. Je kiest dus zelf of je de uitleg wilt kijken of wilt lezen (of een combinatie van beide).

Ik twijfel of yoga wel iets voor mij is.

Ik beloof je: het wordt geen zweverige bedoening. Vertrouw erop dat juist yoga je verder helpt met ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je voelt. Zie het daarnaast als fijne manier om even op de pauzeknop te drukken gedurende de dag en om weer kracht op te bouwen in je herstellende lichaam.

Kan ik het programma ook in termijnen betalen?

Ja. Je kunt er ook voor kiezen om het programma te betalen in 3 of 6 termijnen.

Volg mij op instagram

@in.je.kracht.als.mam