Disclaimer

In Je Kracht Als Mam

Mijn programma “In Je Kracht Als Mam” heeft als doel jou als vrouw te ondersteunen bij het verbeteren van jouw welzijn, het vergroten van jouw fysieke kracht, het bereiken van innerlijke rust en het bevorderen van bewustwording.

Mijn programma is niet bedoeld als vervanging voor therapie of professioneel medisch advies. Indien je ernstige bekkenklachten ervaart, raad ik ten zeerste aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde bekkenfysiotherapeut. Voor psychische klachten, jouw gezondheidstoestand of als je behoefte hebt aan persoonlijk advies op andere gebieden, adviseer ik je om contact op te nemen met een geschikte professionele zorgverlener.

Ik, als aanbieder van het programma “In Je Kracht Als Mam,” ben niet bevoegd om individuele medische diagnoses te stellen of therapeutische behandelingen uit te voeren. De inhoud van mijn programma is bedoeld als ondersteuning en begeleiding en kan niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel medisch, therapeutisch of bekkenfysiotherapeutisch advies.

Hoewel ik mijn uiterste best doe om waardevolle begeleiding te bieden, kan ik niet garanderen dat mijn programma volledig voldoet aan jouw specifieke behoeften. Het gebruik van mijn programma en de bijbehorende informatie is geheel op jouw eigen verantwoordelijkheid.

Door deel te nemen aan mijn programma “In Je Kracht Als Mam,” ga je akkoord met deze disclaimer en erken je dat je begrijpt dat mijn programma niet bedoeld is als vervanging voor professionele medische, therapeutische of bekkenfysiotherapeutische zorg.

Zie ook het de Algemene Voorwaarden