Vrouwencirkel Utrecht voor moeders

Mam-cirkel: voor alle mama’s

Deze vrouwencirkel in Utrecht is er speciaal voor jou als mama. Gun jezelf een middag vol met rust en zelfreflectie. Een middag helemaal voor jou. Al die 100 ballen die je hoog aan het houden bent laat je los en je maakt de keuze er voor jezelf te zijn. Durf jij het aan?

De middag is van 13:00 tot 17:00 uur in IJsselstein (Utrecht)

Zondag 13 oktober (€55) nog niet bekend

De Vrouwencirkel Utrecht was een hele fijne ervaring. Even tijd voor jezelf, reflecteren op waar je staat, wat je voelt. Er was een fijne open sfeer waarin het veilig voelde te delen waar ik tegenaan loop en waar ik mee aan de slag wil. Ik vergeet bijna te zeggen dat het ook nog erg leuk en gezellig is.

Djarna

Mama van Philou, zoë, pom en Stach

Een Mam-cirkel gedaan bij Heidi. Even helemaal tot mezelf gekomen, ontladen en weer opladen. Heidi geeft je een veilig gevoel, je mag zijn wie je bent en alles is oké, weer helemaal in connectie met mezelf. Ook vond ik het heel fijn om te ervaren dat ik niet de enige ben die soms worstelt met het moederschap.

Maaike

MAMA VAN Maud en door

Wat ga je ervaren tijdens de Mam-cirkel

Je laadt op, door er simpelweg te zijn.

Je voelt je gehoord, gezien en ervaart herkenning.

Je ontdekt wat je vasthoudt en zorgt voor meer ruimte in je hoofd en lijf.

Je ervaart hoe je meer in verbinding komt met jezelf.

Waarom voor mama’s

Tijdens deze middag draait het niet om het moederschap, maar om de unieke band die ontstaat wanneer we als mama’s samenkomen. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen, maar door onze ervaringen te delen, vinden we herkenning en steun bij elkaar.

Of je nu net moeder bent geworden of dat je moeder bent van jong volwassen kinderen. Iedere moeder is welkom bij de Vrouwencirkel Utrecht: de Mam-cirkel.

Ervaring Mam-cirkel

Op haar laatste verlofdag werd Ellemieke, van Coachelle, verrast door haar vriendin, die haar meenam naar de Mam-cirkel. Super mooi om je verlof op zo’n bewuste manier af te sluiten. Waarbij ze de tijd kreeg om stil te staan bij haar identiteit als moeder en als vrouw. In de video brengt ze een ‘Shout-out’ naar de middag.

De verbinding weer maken met jezelf, wie jij bent en wat voor jou belangrijk is – door Heidi heb ik geleerd hoe waardevol dat is en met praktische tips geeft Heidi verschillende manieren om dit te doen. Mooi hoe jij met jouw passie anderen helpt! Voor iedereen een aanrader, investeren in jezelf is belangrijk voor jou én voor de mensen om je heen!

Linda

Mama van youp en sophie

Wat kun je verwachten bij de Vrouwencirkel Utrecht?

4 uur voor jezelf!

Variatie van beweging, creatieve- en ontspannende oefeningen.

Een fijne plek met snacks en thee.

Verbinding en herkenning met andere moeders.

Over In Je Kracht Als Mam

In Je Kracht Als mam gaat uit van de kracht die al in jou zit als vrouw. Dat vuurtje dat soms gedoofd lijkt te zijn door de vermoeidheid. De rust die in jou zit maar die wordt overruled door de onrust van de dagelijkse beslommeringen. In je kracht staan als mam betekent niet alleen maar moeder zijn, maar ook vrouw. Door op een haalbare manier voor jezelf te kiezen.

Ik help je met veel liefde om weer in verbinding te staan met jezelf en vanuit die verbinding vaker voor jezelf te kiezen en meer aan te kunnen. En –  misschien wel het belangrijkste – om meer te genieten.

Mam-cirkel: een plek waar je even al je maskers af mag zetten en helemaal welkom bent zoals je bent.

Over Heidi van Herk

Ik ben mam van Scott en Mana, coach voor moeders, holistisch therapeut, yoga-docent en vooral mezelf. Mijn naam is Heidi van Herk. Anderen omschrijven mij als liefdevol, zelfbewust, toegewijd, een mensenmens, vurig en steady, kwetsbaar en krachtig. Vooral dat laatste vind ik mooi, want zo voel ik mij ook sinds ik in verbinding ben met mezelf. Krachtig. Als mam en als mens.

Heb je een vraag over de Vrouwencirkel Utrecht?

Denk je nu ‘Mmm, best interessant die Mam-cirkel, maar is dit wel iets voor mij?’ of vind je het spannend. Stuur mij een berichtje dan kletsen we er samen over.

Wil je er bij zijn maar kun je niet op de eerstvolgende datums? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (ik zal je niet spammen) dan ontvang je als eerste de nieuwe datums. Of… volg mij op Instagram, dan zal je ook de datums voorbij zien komen van de Vrouwencirkel Utrecht (Yoganiek in IJsselstein).

Zondag 13 oktober (€55) nog niet bekend