Gratis Mama me time: Mam-time

Wil je heel even niet alleen maar aan staan als mam? Met deze mama me time kom je in 25 minuten weer tot rust tussen de hectiek van het moederschap door. Om je weer even jezelf te voelen in plaats van alleen mama. Een gratis online yogales en bodyscan voor jou!

Mama me time voor jou: wat krijg je?

Jij verdient het als mama om even te ontsnappen aan de chaos, op de rem te trappen en jezelf niet uit het oog te verliezen. Om jou daarbij te helpen, bied ik je 2 gratis Mam-time-outs:

Een yogales van 13 minuten

om meer te leven in het moment, te ontspannen en rust te ervaren in de chaos die het jonge moederschap vaak is.

Een bodyscan-oefening van 10 minuten

waarin je leert om uit je hoofd te komen en de spanning los te laten.

Direct na het aanvragen krijg je toegang tot deze 2 momenten van mama me time in een online omgeving. Ik praat je door de complete yogales en bodyscan-oefening heen. Jij hoeft alleen maar rustig te gaan zitten, mee te doen en te ervaren hoeveel rust en kracht het je geeft.

Doe mij de Mam-time

Omdat mama zijn soms ook zwaar is

Deze 25 minuten Mam-time heb ik speciaal ontwikkeld voor wie net (weer) mama is geworden. Je hebt een kleintje van maximaal 1,5 jaar en – eerlijk is eerlijk – je leven staat op z’n kop.

Natuurlijk ben je verliefd op je kindje en vind je het moederschap prachtig. Maar je staat ook voortdurend aan. De tijd voor jezelf is ver te zoeken. Je hoofd lijkt soms op standje ontploffen te staan en aan je takenlijst komt nooit een eind. In de tussentijd probeer je echt wel voor jezelf te zorgen. Maar hoe kun je in al deze drukte ontspannen en opladen? Je bent uitgeput van alle spuitluiers, de was die zich dagelijks lijkt te verdrievoudigen en alle 101 andere dingen die zijn veranderd in je leven.

“Wie zorgt er nog voor jou?”, vraag je je soms af

Dát is wat jij zelf mag doen. En daar wil ik jou bij helpen door je 25 minuten gratis Mam-time te geven om op te laden en te merken hoeveel dat met je doet.

Wat deze mama me time je brengt?

Je ontdekt 2 technieken om de rust in jezelf weer te ervaren (en vast te houden).

Je gaat (eindelijk!) weer voelen hoe het is om iets voor jezelf te doen.

Je komt uit je hoofd en in contact met je lichaam. Daardoor kun je beter voelen wat je nodig hebt.

Je kunt de dagelijkse uitdagingen beter aan doordat je meer in verbinding bent met jezelf.

Je kunt je, naast mama, ook weer even alleen vrouw voelen.

Weer eens 15 minuten helemaal met jezelf bezig zijn, is zo’n bijzondere ervaring. Een reset van de dag en mijn hoofd leegmaken heeft me meer energie gegeven en zorgt ervoor dat ik beter slaap. Niet denken aan nare dingen of de mega to-do-list. Gewoon in het hier en nu zijn.”

Maxime

MAMA VAN FAES en FAYE

Zo’n klein moment voor mezelf laadt mij op, biedt ontspanning en geeft me positieve energie voor de rest van de dag. Ik kon door de yoga en oefeningen mijn emoties loslaten en ervaarde weer plezier.

Alyssa

MAMA VAN JASON, IVY en LIVA

Over In Je Kracht Als Mam

In Je Kracht Als mam gaat uit van de kracht die al in jou zit als vrouw. Dat vuurtje dat soms gedoofd lijkt te zijn door de vermoeidheid. De rust die in jou zit maar die wordt overruled door de onrust van de dagelijkse beslommeringen. In je kracht staan als mam betekent niet alleen maar moeder zijn, maar ook vrouw. Door op een haalbare manier voor jezelf te kiezen.

Ik help je met veel liefde om weer in verbinding te staan met jezelf en vanuit die verbinding vaker voor jezelf te kiezen en meer aan te kunnen. En –  misschien wel het belangrijkste – om meer te genieten. Ja, ook tussen de poepluiers en de vele voedingen door.

Ik hoop dat deze mini-groeicursus je alvast een sprankje van jouw innerlijke kracht laat ervaren.

Kies wat vaker voor jezelf en voel je krachtiger van binnen!

Over mij

Ik ben mam van Scott en Mana, coach voor moeders, yoga-docent en vooral mezelf. Mijn naam is Heidi van Herk. Anderen omschrijven mij als liefdevol, zelfbewust, toegewijd, een mensenmens, vurig en steady, kwetsbaar en krachtig. Vooral dat laatste vind ik mooi, want zo voel ik mij ook sinds ik in verbinding ben met mezelf. Krachtig. Als mam en als mens.

Hoe gelukkig ik ook was met mijn zoontje, tegelijkertijd vond ik het moederschap zwaar. Opeens draaide alles om hem. Ondertussen voelde ik de druk om dezelfde persoon te blijven als voordat ik mama was. Wat mij destijds hielp? Juist bewust voor mezelf kiezen. Sterker worden als vrouw en blijven groeien. Door soms op de pauzeknop te drukken en stil te staan bij wat ik voelde en nodig had. Dat bleek dé manier om er voor mijn gezin én voor mezelf te zijn. Dát gun ik jou ook.

Ontvang deze mama me time in jouw mailbox

Ben je benieuwd wat 25 minuten Mam-time voor jou alleen met je doet? Als je je naam en e-mailadres achterlaat, ontvang je van mij een e-mail met daarin de link naar de gratis Mam-time-outs. Ga ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Geniet van jouw rust, van de ontspanning en van een moment waarop jij je weer even écht jij voelt!