Nu ben IK aan de beurt

Klaar met jezelf wegcijferen?

Je denkt regelmatig: ‘Nu ben ik aan de beurt’, maar het lukt je niet om van denken naar doen te gaan. Er komt altijd iets tussendoor. Dat gaat veranderen! Na het volgen van deze cursus kom je eindelijk in actie en vind je die balans. En dat in slechts 14 krachtige lessen met video’s! Elke les kost je maar 10-20 minuten.

Livia

MAMA VAN Julia

Ik voelde wel vaak dat ik tijd voor mijzelf nodig had, maar ik vond het moeilijk om het concreet te maken en te doen. Door de cursus ‘Nu ben IK aan de beurt’ zie ik in waarom ik er voor mijzelf ‘moet’ zijn en heb ik eindelijk door hoe ik het ook echt voor elkaar krijg.

KIM

MAMA VAN Vic en Lev

Dat ik ervoor mijzelf ben is zoveel waard voor mijn gezin. Waarom zag ik dit nooit? Nu ik vaker voor mijzelf kies ben ik geduldiger en kan ik veel meer genieten van ons gezin. Dankjewel Heidi voor het creëren van deze prachtige cursus!

Herken jij jezelf hierin?

Je bent continu alle ballen aan het hoog houden, maar de bal ‘er voor mijzelf zijn’ ontbreekt.

Je voelt je gehaast en gestresst. Je snakt naar wat meer rust in je hoofd en lijf.

Eindelijk heb je tijd voor jezelf, maar je vult het in door te scrollen op je mobiel of nog even dat laatste klusje in huis te doen.

Je bent zoekende naar meer balans en momenten waarin je echt geniet.

Waar het aan ontbreekt

We denken vaak ‘Nu ben ik aan de beurt’, maar gaan zelden over tot actie. Er is altijd wel iets te doen voordat we onszelf tijd gunnen, zoals een kind dat schreeuwt of een wasmachine die piept. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel lukt? Simpel: door de urgentie in te zien van tijd voor jezelf nemen.

Doordat je nu de voordelen niet scherp hebt raast het leven over je verlangens heen. Dat hoeft niet langer. Met de cursus ‘Nu ben IK aan de beurt’ leer je jezelf in kleine stapjes meer prioriteit te maken. Met als resultaat dat jij lekkerder in je vel zit, je rust kunt bewaren, vaker aanwezig bent in het moment en de verbinding aan gaat met je gezin.  

“De praktische tips en korte video’s maakten het makkelijk om de cursus in mijn drukke schema te passen. De videos zijn duidelijk en de opdrachten ontzettend helpend. Eindelijk lukt het mij WEL om tijd voor mijzelf in te plannen”.

Anke

Mama van 3

Dit ben jij na het volgen van de cursus

Het lukt je (eindelijk!) om momenten voor jezelf te creëren.

Je durft jezelf prioriteit te maken en ziet hoe belangrijk dit is voor je gezin.

Je weet nu scherper wat voor jou belangrijk is in het leven en durft keuzes te maken.

Je hebt een eigen toolkit met fijne activiteiten om jezelf op te laden.

Je voelt dat er meer balans ontstaat tussen jouw behoeftes en die van je gezin.

Over In Je Kracht Als Mam en Heidi

In Je Kracht Als Mam gaat uit van de kracht die al in jou zit als vrouw. Dat vuurtje dat soms gedoofd lijkt te zijn door de vermoeidheid. De rust die in jou zit maar die wordt overruled door de onrust van de dagelijkse beslommeringen. In je kracht staan als mam betekent niet alleen maar moeder zijn, maar ook vrouw. Door op een haalbare manier voor jezelf te kiezen.

Mijn naam is Heidi van Herk, mama van Scott en Mana, Coach voor moeders, Holistisch Therapeut en Yogadocent. Zo een hele mond vol. Eigenlijk ben ik gewoon mijzelf en is het mijn allergrootste missie om jou als moeder meer in verbinding te brengen met jezelf. Omdat je vanuit die verbinding de mama (en vrouw!) kunt zijn die je ECHT wilt zijn.

Juist door er voor jezelf te zijn, zul je groeien in je rol als mam. Je zult een mama zijn die er vanuit rust en liefde voor haar kinderen is.

Wat je krijgt

Cursus van 14 krachtige lessen met ieder een video.

Een les uit de cursus kost je max. 10-20 minuten (video + oefening).

6 maanden toegang, dus op jouw tempo te volgen.

Heel veel praktische tips en extra materiaal.

Een shift in je mindset en handvaten voor in de praktijk!

Hoeveel tijd kost het?

Als je alle video’s achter elkaar bekijkt en de opdrachten/oefeningen uitvoert, ben je in totaal 3,5 uur bezig. Maar dat wil je niet, want dan lukt het je niet om het ook echt te integreren. Volg de cursus dus fijn op je eigen tempo. Iedere dag een les van maximaal 10-20 minuten, of iedere week, wat voor jou werkt.

Voor slechts €33!

De volledige cursus ‘Nu ben IK aan de beurt’ kun je nu aanschaffen voor slechts €33. Je krijgt direct toegang voor 6 maanden.

Durf jij het aan? Stap in!

Ben jij klaar met jezelf wegcijferen en wil je leren hoe je er voor jezelf kunt zijn? Schrijf je dan nu in voor de cursus ‘Nu ben IK aan de beurt’, dan zorgen we er samen voor dat het jou gaat lukken!

Kosten:

Inhoud:

€33

14 lessen (10-20 min per les)

Start vandaag en zeg vol overtuiging: “Nu ben IK aan de beurt!”

Ik heb al oudere kinderen is deze cursus voor mij?

Yep, voor iedere moeder. Leeftijd van je kind(eren) maakt niet uit.

Ik ga op vakantie, is het handig om de cursus dan nu te kopen?

Ja juist, de videos zijn kort en krachtig en zetten je aan het denken. Ook de opdrachten/oefening zijn prima op vakantie uit te voeren. Op vakantie denken we vaak na over hoe we ons leven ‘anders’ kunnen doen nadat we weer terug komen. De vakantie vibe meenemen naar huis. Daar ga ik je mee helpen.

Wanneer kan ik van start gaan met de cursus?

Direct na aanmelden krijg je de inloggegevens en kun jij starten!

Hoeveel tijd ga ik kwijt zijn aan de cursus?

Als je alle video’s achter elkaar bekijkt en de opdrachten/oefeningen uitvoert, ben je in totaal 3,5 uur bezig. Maar dat wil je niet, want dan lukt het je niet om het ook echt te integreren. Volg de cursus dus fijn op je eigen tempo. Iedere dag een les van maximaal 10-20 minuten, of iedere week, wat voor jou werkt.

Hoe kan ik tijd creëren om deze cursus te volgen?

Haa jaa daar gaan we natuurlijk aan werken, maar ik heb de cursus zo gemaakt dat jij 1 les binnen 10-20 minuten af hebt. Dus het ‘kost’ je weinig en het levert je veel op!

Op welke apparaten kan ik het programma volgen?

Je kunt het programma op elk apparaat volgen: op je computer of tablet via de browser of op je telefoon via een app.