Postnatale yoga online voor jou als nieuwe moeder

Nog niet zo lang geleden bevallen en ben je zoekende naar postnatale yoga online? Super leuk! In deze blog vertel ik je over de postnatale yogalessen uit het programma ‘In Je Kracht Als Mam’.

Postnatale yoga online

Postnatale yoga online

Postnatale yoga is specifiek gericht op het herstel van je lichaam na de bevalling. Door postnatale yoga online te beoefenen, zul je merken dat je dagen lichter worden en je meer rust vindt in jezelf. Meer weten over wat postnatale yoga precies is lees het artikel: Postnatale Yoga: Wat is het en waarom?

Vanaf 6 weken na de bevalling tot 1,5 jaar

De online postnatale yogalessen die ik aanbied in het programma ‘In Je Kracht Als Mam‘ zijn perfect voor kersverse moeders, van ongeveer zes weken tot anderhalf jaar na de bevalling.

In het begin focussen we vooral op het herstellen van het bekkengebied. Dit is super belangrijk omdat dit gebied samen met je buik het epicentrum is van je vrouwelijke kracht en energie.

Postnatale yoga online onderdeel van ‘In Je Kracht Als Mam’

Zoals ik al aangaf is de postnatale yoga online onderdeel van het online programma ‘In Je Kracht Als Mam‘, dat speciaal is ontwikkeld voor nieuwe moeders die voelen dat het tijd is om ook weer aan zichzelf te denken, of het nu hun eerste of tweede kind is.

20 min yoga

In het programma gaan we aan de slag met hele fijne opdrachten en lessen die je helpen om wat minder te rennen en meer verbinding met jezelf te voelen. Want wie ben je eigenlijk achter al die nieuwe rollen die je nu vervult?

Om de dag staat er een yogales voor je klaar. En het beste van alles is dat het maar maximaal 10-20 minuten per dag kost, want ik begrijp dat je het druk hebt. Het 6-weekse programma kun je overigens helemaal op jouw tempo volgen want je krijgt 6 maanden toegang!

Waarom yoga in combinatie met mindset?

Omdat het met elkaar is verbonden. Als we bewegen, komen we makkelijker tot rust in ons lichaam. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om te werken aan je mindset: hoe zie je jezelf, anderen en het leven nu je moeder bent? We gaan hier op een praktische en leuke manier mee aan de slag.

Zodat jij na 6 weken (of 6 maanden) kunt zeggen: “Ja, ik voel me in mijn kracht als moeder.”

Het programma ‘In Je Kracht Als Mam’, waar postnatale yoga online onderdeel van is, gaat jou helpen. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Samen maken we het moederschap lichter, door juist in je nieuwe rol als mam te groeien als vrouw.

Reviews van deelnemers over de yogalessen

“Met yoga had ik weinig ervaring. Als ik iets heb geleerd van de yogalessen dan is het de manier waarop je even in het moment bent met jezelf waardoor je veel zorgen vergeet en voornamelijk lichamelijk tot rust komt. De yogalessen hebben mij zoveel rust gegeven dat ik dit wil blijven doen, ook nu ik klaar ben met het programma. Dit is voor mij een mooie manier om de rust te vinden die je soms in de waan van de dag mist.” – Jelena (lees volledige ervaring van Jelena)

“Ik vond de yogalessen erg ontspannend. Het werkt voor mij goed om bewust met mijn lichaam te bewegen. Dit geeft tijdens en na de oefeningen een voldaan gevoel. Mijn gedachtes gaan dan de vrije loop en ik heb het idee dat ik dingen verwerk en loslaat.” – Jaël

Ontdek het online programma ‘In Je Kracht Als Mam’.
Of plan een 15-minuten kennismakingsgesprek met mij in.

Liefs,
Heidi