Podcast Mom-Talk met Heidi van Herk over Reis Moederschap

In de Mom-Talk podcast van Romana Toonen was ik te gast. We hebben het gehad over de reis van het moederschap. Wat verandert er allemaal wanneer je moeder wordt en wat zijn mijn persoonlijke ervaringen en de ervaringen die ik zie bij vrouwen waar ik mee werk.

Luister de podcast.

Reis moederschap Podcast

Reis moederschap en jezelf niet verliezen

We voerden een openhartig gesprek over de reis van vrouw naar moeder worden. Wat verandert er allemaal en waarom is het juist in deze hectische tijd van je leven belangrijk om te groeien als vrouw. En misschien wel het allerbelangrijkste.. wat heeft dat weer voor invloed op jouw kleintje en jouw gezin?

Je ontdekt het allemaal in deze podcast.

Mijn persoonlijke reis

Ik deel in deze podcast ook over mijn persoonlijke reis van zelfontwikkeling. Ik vertel over mijn eigen worstelingen en groei. Mijn ontwikkelingsreis begon zo’n 12 jaar geleden. Wat heb ik hieruit geleerd en wat zorgde ervoor dat dit uiteindelijk mijn missie werd?

Luister nu naar de podcast

Wil je meer horen van mij en mijn inspirerende verhaal? Luister dan nu naar de nieuwste aflevering van de podcastserie “Little Buddha Mom Talk”.

Ik hoop dat deze aflevering je inspireert en aanmoedigt in je eigen reis van het moederschap.

Little buddha baby spa

Baby Spa

Naast deze te gekke podcast heeft Romana een eigen Baby Spa: Litlle Buddha Baby Spa in Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje samen met je kleintje. Check vooral haar website.

In Je Kracht Als Mam online programma

Ontdek meer over het online programma In Je Kracht Als Mam waarin we samen aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat jij de balans vindt tussen het moederschap en jezelf als vrouw. In 6 weken transformeer jij naar een krachtige mam. Een mam die keuzes durft te maken die goed zijn voor haar en weet hoe ze er voor zichzelf kan zijn.

Liefs,
Heidi