Moedercirkel: een middag vol rust en zelfreflectie

Het draait hier om jou, als individu, en niet alleen om je rol als moeder. Tijdens deze moedercirkel zul je herkenning vinden bij de andere moeders, je gezien voelen en geïnspireerd worden. Of je nu worstelt met balans vinden, persoonlijke uitdagingen ervaart of gewoon behoefte hebt aan een middag voor jezelf. Hier ben je op de juiste plek.

Ontdek direct wanneer de volgende Mam-cirkels worden gehouden.

Moedercirkel

Wat kun je verwachten tijdens de Moedercirkel?

Bereid je voor op vier uur pure ‘me-time’ gevuld met beweging, creatieve activiteiten en ontspanning. In een huiselijke sfeer, compleet met snacks en thee, kun je jezelf zijn en je maskers afzetten. Hier word je gezien, gehoord en vind je steun bij andere moeders.

De kracht van verbinding en delen

Het delen van je verhaal en ervaringen in deze moedercirkel helpt je om je eigen pad te reflecteren en te ontdekken wat je vasthoudt. Je leert hoe je meer ruimte kunt maken in je hoofd en lijf, en hoe je beter in verbinding kunt komen met jezelf en je rol als moeder.

Cirkel voor moeders in Utrecht

Onze moedercirkel, gehouden in Utrecht (IJsselstein), richt zich specifiek op moeders vanwege de unieke uitdagingen die het moderne moederschap met zich meebrengt. Hier gaat het niet om opvoedkundige tips, maar om jouw persoonlijke groei en zelfzorg. Het is een middag waar je als vrouw centraal staat en kunt genieten van het gezelschap van gelijkgestemden.

Cirkel voor moeders

Gun jezelf deze moedercirkel

Voel je dat je een moment voor jezelf verdient? Een kans om op te laden en te verbinden met andere moeders? Dan is deze moedercirkel perfect voor jou. Gun jezelf deze tijd. Je zult merken dat niet alleen jij, maar ook je gezin, zal profiteren van jouw hernieuwde energie en inzichten. Ontdek de data voor de geplande Mam-cirkels.

Deze vrouwencirkel is meer dan een bijeenkomst; het is een ervaring die je de kans geeft om op te laden en te groeien.

Als je twijfelt of dit wel iets voor jou is, of als je het spannend vindt, aarzel dan niet om contact op te nemen.