Valentijnsdag moeder: 7 tips om te geven

Valentijnsdag, de dag van de liefde, is het perfecte moment om degene waar je om geeft te verrassen. Vaak denken we aan materiële geschenken, maar wat dacht je van het geven van een onvergetelijke ervaring? Iets dat meer biedt dan alleen een fysiek presentje – een blijvende herinnering. In deze blog lees je 7 tips voor ervaringscadeaus die gegarandeerd een glimlach op de moeder haar gezicht toveren op Valentijnsdag.

Valentijnsdag moeder

Waarom een ervaringscadeau voor moeder?

De betreffende moeder houdt ongetwijfeld continu talloze ballen in de lucht en loopt zichzelf soms voorbij – iets waar wij vrouwen vaak goed in zijn. Daarom is het zo’n verademing voor haar om een ervaringscadeau te ontvangen. Even een pauze nemen, de dagelijkse rollen en verantwoordelijkheden loslaten en simpelweg genieten.

Ervaringscadeaus Valentijnsdag moeder

Hopelijk heb je nu iets meer beeld bij de vraag ‘wat is een vrouwencirkel’, maar waarom zal je naar een vrouwencirkel gaan? Hieronder 6 redenen:

 1. Geef haar een middag rust cadeau
  Een hele middag helemaal voor zichzelf – daarmee doe je haar gegarandeerd een groot plezier. Schrijf haar in voor een van de Mam-cirkels, de speciale vrouwencirkel voor moeders in Utrecht. Hier zal ze tot rust komen, verfrissende nieuwe inzichten opdoen en volledig opgeladen weer thuiskomen.
  Mocht de gekozen datum toch niet uitkomen? Geen zorgen, verzetten kan altijd!
 2. Een Culinair Avontuur
  Boek een kookworkshop voor jullie samen of geef haar een etentje cadeau bij een speciaal door jou uitgekozen restaurant die helemaal past bij wat zij leuk vindt.
 3. Creatieve Workshop
  Is ze creatief aangelegd? Verras haar met een workshop schilderen, pottenbakken of sieraden maken.
 4. Weekend Weg
  Plan een verrassingsweekendje weg naar haar favoriete plekje of een nieuwe bestemming. Of het nu een gezellige bed & breakfast is of een luxe hotel, de verandering van omgeving en de kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur zal heerlijk voor haar zijn.
 5. Ga voor een Natuurbeleving
  Trek eropuit voor wat frisse lucht en avontuur! Of het nu een energieke hike is, een ontspannen fietstocht of een schilderachtige picknick, een dagje in de natuur is de ultieme energieboost. Het is de perfecte blend van ontspanning en ontdekking, waarmee je samen herinneringen creëert die net zo fris blijven als de buitenlucht. Dus, sneakers aan, smartphone uit en genieten maar!
 6. Een Dagje Cultuur
  Of je nu kiest voor een trendy kunstgalerij, een indrukwekkende theatervoorstelling, of een interactieve museumtour, een cultureel uitje valt zeker in de smaak. Het is de perfecte kans om te ontsnappen aan het alledaagse en nieuws te ontdekken.
 7. Neem de Tijd voor een Goed Gesprek
  Soms is het beste cadeau simpelweg tijd en aandacht. Plan een lange lunch of koffiedate, waar jullie ongestoord kunnen praten, lachen en herinneringen ophalen.
Ervaringscadeaus valentijnsdag moeder

Kies wat bij haar past

Het belangrijkste is dat jij je even inleeft in haar en bedenkt waar je haar echt blij mee gaat maken. Geef haar iets dat verder gaat dan het gewone. Vergeet niet te kijken naar de Mamcirkel; een onvergetelijke ervaring voor de moeder.