Vrouwencirkel voor Moeders

Of je nu de mama bent van een pasgeboren baby of van een jongvolwassene, deze vrouwencirkel voor moeders is er voor iedere moeder die even de balans wil vinden tussen het moederschap en haar persoonlijke identiteit. In een leven waar je constant jongleert met talloze verantwoordelijkheden, bied ik je een middag aan waarin je alles mag loslaten. Deze middag is voor jou, als vrouw, om op te laden en te verbinden met jezelf en met anderen.

Vrouwencirkel voor moeders

Een speciale vrouwencirkel voor moeders

Deze vrouwencirkel is een fijne plek waar moeders samenkomen om te delen, elkaar te ondersteunen en te groeien. Hier draait het niet om de dagelijkse routines en uitdagingen van het moederschap, maar om jou als individu. Het is een plek waar je herkenning vindt, je verhaal kunt delen en kunt leren van de ervaringen van anderen. Of het nu gaat om het vinden van balans of het omgaan met persoonlijke uitdagingen. Meer lezen over wat een vrouwencirkel precies inhoudt? Lees blog: ‘Wat is een vrouwencirkel’.

Wat kun je verwachten?

Je kunt vier uur pure ‘me-time’ verwachten, gevuld met een mix van beweging, creatieve en ontspannende oefeningen. In een fijne, huiselijke sfeer met snacks en thee, kun je al je maskers afzetten en helemaal jezelf zijn. Hier word je gehoord en gezien, en ervaar je herkenning en steun van andere moeders.

Ruimte hoofd lijf moeder

De kracht van delen en verbinden

Het samenzijn in deze vrouwencirkel biedt een kans om te reflecteren op je eigen pad. Je ontdekt wat je vasthoudt en hoe je meer ruimte kunt maken in je hoofd en lijf. Door het delen van verhalen en ervaringen, leer je hoe je meer in verbinding kunt komen met jezelf en met je rol als moeder.

Vrouwencirkel Utrecht

Deze vrouwencirkel in Utrecht (IJsselstein) is specifiek gericht op moeders omdat we de unieke uitdagingen van het moderne moederschap begrijpen. Het gaat hier niet om het delen van opvoedkundige tips, maar ook om jouw persoonlijke groei en zelfzorg. Het is een middag waar je als vrouw centraal staat, waar je jezelf mag zijn en mag genieten van het gezelschap van gelijkgestemden.

Vrouwencirkel moment voor jezelf

Sluit jij een keer aan bij de Mam-cirkel: de vrouwencirkel voor moeders

Als je voelt dat je een moment voor jezelf verdient, een kans om op te laden en te verbinden met andere moeders, dan is deze vrouwencirkel voor jou. Gun jezelf deze tijd. Je zult er niet alleen zelf van profiteren, maar ook je gezin zal de vruchten plukken van jouw vernieuwde energie en alle inzichten waarmee je thuiskomt. Ontdek wanneer de geplande Mam-cirkels worden gehouden.

Deze vrouwencirkel is meer dan een bijeenkomst; het is een ervaring die je de kans geeft om op te laden en te groeien.

Als je twijfelt of dit wel iets voor jou is, of als je het spannend vindt, aarzel dan niet om contact op te nemen.